LVI-Talo

Muut palvelut

Lämpöjärjestelmien suunnittelu ja asennus. Toteutamme hankkeet suunniteltuina tai asiakkaan suunnitelmien mukaan.

Energian säästö

Maalämpöjärjestelmät

 

Maalämpöjärjestelmien suunnittelu ja asennus. Toteutamme hankkeet asiakkaan suunnitelmien mukaan tai olemme mukana jo maalämpölaitteistoa suunniteltaessa.

 

Maalämpöjärjestelmät toteutamme luotettavien laitetoimittajien ja muiden kumppanien kanssa. Järjestelmät varustetaan energiasäästöjen seurantajärjestelmällä.

 

Lämmöntalteenottojärjestelmät

 

Toteutamme poistoilmatalteenottojärjestelmien suunnittelun ja asennustyön. Poistoilmasta saatu energia hyödynnetään kiinteistön omaan käyttöön, jolloin talteen otetulla energialla voidaan lämmittää lämmitysverkostoa tai esilämmittää käyttövettä. Toimiva lämmöntalteenottojärjestelmä vähentää kiinteistön lämmityskustannuksia ja parantaa asumismukavuutta. Lahden LVI-Talo on asentanut yli 50 lämmöntalteenottojärjestelmää Päijät-Hämeen alueelle.

 

Järjestelmät varustetaan aina etäohjauksella ja jälkiseurannalla energiatehokkaan toiminnan varmistamiseksi. Energiasäästöstä on mahdollista antaa säästötakuu.

 

Kaukolämpölaitteiden saneeraus

 

Toteutamme vuosittain kymmeniä kaukolämmön lämmönvaihtimien asennustöitä. Tarkka työvaiheiden suunnittelu ja esivalmisteet minimoivat kaukolämpölaitteiden käyttökatkokset. Toteutukseen kuuluu tarvittaessa myös rakennus-, sähkö- ja purkutyöt.

 

Teollisuuden kunnossapitotyöt ja muutostyöt

 

Teollisuuslaitoksien LVI-kunnossapito ja muutostyöt asiakkaan toiveiden mukaisesti. Teemme kunnossapitotöitä mm. Fazerin Leipomolla Lahdessa.

LVI-Talo

Kysy lisää

Soita meille: 044-5148138

 

Tai lähetä sähköpostia: anssi.loponen@lvi-talo.fi

Yhteystiedot